Hälsa och närvaro

LyktaVill du uppleva en annorlunda kväll, där du får genuin tillgång till naturens och kulturens läkande kraft?

Följ med till Huldrans Natt – ett nattligt möte med urskogens väsen. Här får du en unik möjlighet att tillsammans med andra uppleva den nära kontakten med naturen, som människan hade innan elektriciteten uppfanns.

Du får vandra över stock och sten, uppleva skogens alla gråtoner i skymningen och stilla dig i din egen tystnad. Låta dig läkas av naturens och huldrans närvaro samt njuta av gammelskogens sånger och vildmarkssoppa kring lägerelden.

I Huldrans Natt är du aktiv i välgörande vandring på ojämnt underlag, en friskvård som sjukgymnaster och naprapater alltid rekommenderar. Du deltar i stillhet, i ditt lyssnande till naturen och till dina egna hjärtslag. En del föredrar till och med att göra vandringen barfota.

Varenda gäst har sin egen upplevelse av skogen denna kväll. En del går in i djupa processer med sig själv, söker svar på livets frågor eller bearbetar sorg och saknad. Någon kanske mediterar över ett speciellt ämne eller som i en del yogatraditioner, tillägnar passet någon vän eller andlig vägledare. En del präster har berättat att Huldrans Natt varit en kraftfull religiös upplevelse.

Vågar du möta natten?

Vågar du möta huldran?

Dig själv?

barfotaI denna nattvandring får du också lära dig vad en riktig skog egentligen är, följa med i skogens kulturhistoria och ana urskogens väsen, som vi bara hört talas om i sagorna.

Beställ biljetter nu på visitroslagen.se
Mer info: facebook.com/huldransnatt